Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Uw IP adres 44.213.60.33 wordt opgeslagen. De Goese Snackwagen behoudt het recht om bijdragen te wijzigen, verwijderen of niet te plaatsen.
10 berichten.
Family de Nooijer Family de Nooijer uit Arnemuiden schreef op 7 augustus 2023 om 21:59
De Goese Snackwagen hadden we uitgenodigd voor een jarige in de familie. Heerlijk in de voortuin. We hebben heerlijk gegeten, de friet en snacks waren erg lekker. Nogmaals veel dank!
Jaap Jaap schreef op 28 september 2017 om 08:20
Heerlijke friet!!! om op te smikkelen. TAH
Dan Goese Dan Goese uit La Jolla, California schreef op 23 mei 2017 om 18:13
Next time I come to The Netherlands (was there in 2015 to ride my bike and watch the Amstel Gold race) I will try to catch up to you. My last name (Goese) is quite rare in the USA so anything with this name on it catches my eye, and I love your logo. My dad would have loved to run a truck like yours in his retirement. He had a (delicious!) frozen custard machine for a while but decided not to open a shop so he just used it for our large family.
Fam. Dieleman Fam. Dieleman uit Goes schreef op 21 januari 2017 om 19:22
Voor de kerst hebben wij vis- en vleesschotels besteld bij de Goese Snackwagen. Het resultaat was geweldig. Mooie opmaak; uitstekende kwaliteit en een enorme hoeveelheid. Zelden zulke goede kwaliteit voor die prijs gezien. Zeker voor herhaling vatbaar.
Fam. J. de Nooijer Fam. J. de Nooijer uit Arnemuiden schreef op 10 oktober 2016 om 11:09
De afgelopen maand 2x genoten van de service en producten van de Goese Snackwagen. Makkelijk, lekker en super arrangement. Jong en oud genoot ervan. Nogmaals veel dank!
Fam. Geldof Fam. Geldof uit Goes schreef op 9 april 2016 om 20:24
In 1 woord "geweldig"!!! We hebben op 1 april 2016 op onze bruiloft genoten van heerlijke puntzakken friet en de keuze uit goed assortiment snacks, alle gasten vonden t een leuk idee en waren erg enthousiast.....een aanrader....bij deze willen we jullie nogmaals bedanken! Mvg Ronald en Janneke
Fam Van Keulen Fam Van Keulen uit Vlissingen schreef op 21 januari 2016 om 20:56
FANTASTISCH!!! Dat is in 1 woord hoe keurig verzorgt Henk en zijn vrouw ons van heerlijk patat en snack hebben voorzien op het 'familieverjaardagsfeest' van zaterdag 16 januari. Keurig op tijd en binnen 10 minuten zaten onze jongste kinderen aan een puntzak heerlijk patat en snack. En direct daarna de rest van de familie: in totaal 59 personen! Nogmaals hartelijk bedankt en we hopen voor de volgende keer nog eens van jullie service gebruik te maken.
M.Kwekkeboom M.Kwekkeboom uit Driewegen schreef op 13 januari 2016 om 19:02
Wij hebben met de feestdagen de vis en vleesschotels besteld en waren zeer tevreden hierover. Het was ruim voldoende voor het aantal personen en zag er zeer netjes uit! Was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar! Dank!
H.v.Hartingsveldt H.v.Hartingsveldt uit s Gravenpolder schreef op 8 januari 2016 om 19:57
Op 5 december j.l. hebben we de snackwagen van Henk en Annet voorlaten rijden en hebben we heerlijk met kinderen en kleinkinderen genoten van de smakelijke frieten en snacks, bedankt!
Een dankbare klant Een dankbare klant uit Goes schreef op 4 december 2015 om 21:20
Henk wij zijn blij met de rijdende snackwagen en de salades zien er uit om zo aan te beginnen.