Over ons

Naast het venten en verkoop op standplaats komt de Goese Snackwagen/ foodtruck ook op locatie. Heeft u een feest, partijtje, receptie of…… Wij zijn er om uw gelegenheid net dat beetje extra’s te geven. Wij leveren aan particulieren, bedrijven en verenigingen maar ook voor evenementen zoals braderieën, jaarmarkten en sportwedstrijden.

Geeft u een feest, moeten u en uw medewerkers overwerken, wilt u uw vrienden verrassen, of gewoon zomaar? Wij komen graag naar u toe! De Goese Snackwagen op locatie is een leuke, betaalbare en smakelijke manier om uw zorgen over “het eten” uit handen te geven. Ook krijgt uw feest iets extra’s en maakt u indruk op uw gasten.

Voor de snackwagen op locatie bieden wij verschillende pakketten aan. Uiteraard kunnen wij deze pakketten aanpassen aan uw wensen. De pakketten zijn leverbaar vanaf € 120,00. Heeft u minder personen, dat is bij ons geen probleem. U dient dan rekening te houden met een minimaal boekingsbedrag van € 120,00. De eerste 25 kilometer nemen wij voor onze rekening, daarna betaalt u € 0,50 per kilometer.

 Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden of een offerte!!!